Kirjoittajasta

Olen sosiaalipsykologi, joka työskentelee rekrytoijana IT-alalla. Rekrytoinnin ohella suurimpia mielenkiinnon kohteitani ovat rekrytointimarkkinointi ja -viestintä sekä psykologia, johtaminen, työhyvinvointi ja työelämän muutokset. Innostun myös sosiaalisesta mediasta sekä IT- ja digikysymyksistä. Näitä teemoja tarkastelen myös tässä blogissa.

Sosiaalipsykologina lähestyn asioita tutkistellen, ihminen edellä. Vertailen kriittisesti näkökulmia ja pyrin tunnistamaan sekä yksilöiden että ryhmien käyttäytymismalleja, työskentelytyylejä ja reagointitapoja. Liiketoiminnassa lähellä sydäntäni ovat myynti ja markkinointi. Näen, että molemmat niistä ovat sosiaalipsykologiaa. Aivan niin kuin rekrytointikin on lopulta myyntiä ja markkinointia.

Arvostan: Kriittinen ajattelu. Eteenpäin katsominen. Kehittyminen ja kehittäminen. Positiivisuus. Realistisuus. Kokonaisuuksien hahmottaminen. Rehellisyys. Suora puhe. Tukeminen. Arvostaminen. Luottamus. Luotettavuus. Kommunikaatio. Rakentava palaute. Matalat hierarkiat. Samanarvoisuus. Suvaitsevaisuus. Huumori. Vapaus ja vastuu.