Tervetuloa – tämän blogin tarkoitus

Tervetuloa lukemaan blogiani! Käsittelen täällä sosiaalipsykologiaan, rekrytointiin, työelämään ja työnhakuun liittyviä aiheita asiantuntijanäkökulmasta. Blogin kohderyhmät ovat muut rekrytoinnin ja työelämän asiantuntijat ja osassa teksteistä työnhakijat. Tekstien sivuun merkatut kategoriat kertovat kohdennuksesta. Kirjoituksissani painottuvat kiinnostukseni pohjalta erityisesti IT-rekrytoinnin, rekrytointimarkkinoinnin, sosiaalisen median ja viestinnän teemat.

Pen4

Tämä blogi tarjoaa sosiaalipsykologiaa vähemmän tunteville käsitteitä ja kehyksiä, joiden kautta voi hahmottaa maailmaa uudella tavalla.

Tämän blogin erottaa muista samoja teemoja sivuavista blogeista se, että avaan teksteissä työelämän sosiaalipsykologiaa arkikielisesti kerrottuna. Koen, että sosiaalipsykologialla on paljon annettavaa työelämäkeskusteluihin, mutta samaan aikaan sen teorioita ja tunnistamia ilmiöitä tunnetaan aika huonosti. Tämä blogi tarjoaa sosiaalipsykologiaa vähemmän tunteville käsitteitä ja kehyksiä, joiden kautta voi hahmottaa maailmaa uudella tavalla.

Kuulostaako kiinnostavalta? Tilaa uusimmat blogitekstini sähköpostiisi tämän sivun sivupalkista ja seuraa ajatuksiani blogin Facebook-sivullaTwitterissä ja LinkedInissä! Otan uudet kontaktipyynnöt ilolla vastaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s